Akik olvasták a Tudásforrás kínálatát tudják, hogy a teljes megújulás programhoz, az örökélet menühöz és a tündérek étrendjéhez bizony nagy szükség van friss, egészséges, élő alapanyagokra.

Tapasztalataim azt mutatják, az emberek többsége el se jut addig a gondolatig: honnan vegyen ilyet. Jó esetben azért a zöldséget és az azt tároló pultot megkülönböztetik egymástól ők is...

Én magam két forrásból szerzem be az alapanyagokat, mindkét esetben őstermelői körből jut el hozzám.

Néha egy-egy jobban sikerült főzéskor (vagy inkább épp ráérős jókedvemben) közzéteszem az aznapi receptet. Néha, ha nagyon jó alapanyaghoz jutok a kész ebéd egy részével fordulok még egyet a piacon: „kóstolót” viszek azoknak, akik munkája révén elkészülhetett az örökélet menü aktuális fogása.

Egy ideje azzal piszkálnak az asszonyok, hogy írjam meg receptes könyvben az ételeket, az úgy sokkal jobb lenne.

Mivel okom van arra, hogy minden titkot ne áruljak el, egy - szerintem - sokkal jobb módszert eszeltem ki a kecske jóllakása és a káposztamegmaradás érdekében: igazi piaci reklámot fogok csinálni.

Minden piacon, vagy más módon értékesítő őstermelő egy héten kétszer kérhet tőlem ételreceptet, melyet köteles az értékesítés helyén vevői számára olvashatóvá tenni. Ügyesebbek e-mailben el is küldhetik vevőiknek.

Lesz recept az Örökélet menü, a Teljes megújulás program és a Tündérek étrendje sorozatból egyaránt. Valódi élő alapanyagokból gazdaságosan és egyszerűen főzni kívánó ínyenceknek.

Ahhoz, hogy a recept valóban olyan ételről szóljon, ami az általad kínált alapanyagból van, érdemes eljuttatnod hozzám, mit is az? Ebben segít ha feliratkozáskor kitöltöd a kérdőívet.

2 megjegyzés:

  1. Ennél jobb helyet nem találtam, így ide írom a kért adalékmentes kősó általam ismert és kipróbált beszerzési helyét:
    Szederinda - Solymár
    http://www.szederinda.eoldal.hu/cikkek/termeszetes-kaliummentes-etkezesi-banyaso-desaknarol.html

    Dénes Ági

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm minden látogató nevében is! :-)

    VálaszTörlés

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.