A kérdést a flashmob egyik létrehozójának tettem fel: „Szerinted tévedek mikor úgy vélem: Mr. Goodfriend senkivel nem személyeskedett, kivéve, hogy a történtek ellenére is segíteni próbál a magyaroknak?”

Főző Péter válasza:

A helyzet világos, elmondtam/elmondtuk a videóban. Magyarországnak egyetlen Jóbarátja van, Goodfriend úr.

Ha ő nem lenne, valószínűleg USA már nyomást gyakorolt volna a NATO-ra, hogy tagságunkat függesszék fel, mivel a magyar kormány egészen elképesztően pofátlan és példátlan módon, úgy készül a NATO szövetségi rendszerének meggyengítésére és ezzel Putyin segítésére, hogy a NATO-tagságot pajzsként használja, miközben lyukat üt benne...

A korrupció csak hab a tortán, a fő baj az, hogy Orbán útja Putyinhoz vezet, és az országot is Eurázsiai Unióba akarja beintegrálni, nem pedig az Európai Unióba; tehát Orbán megosztó politikája és Putyin ukrajnai (Krím-i) krimije együttesen a hidegháború éveit szabadítja Európára, komoly károkat okozva az USA, Európa népeinek, és nem mellesleg nekünk magyaroknak. Goodfriend urat azért küldték ide, mert jól beszéli a magyar nyelvet, és a legtehetségesebb magyarul is tudó diplomatájuk, és USA-nak újra fontos Magyarország, mert ütköző zóna vagyunk, és rajtunk akar két világhatalom példát statuálni.

USA azt akarja, amit a normálisabb magyar ember, hogy Nyugathoz tartozzunk, Oroszország azt akarja, ami a kevésbé normális magyar ember, hogy Kelethez tartozzunk. Az ország pedig a nyugati tömb legkeletibb tartománya, ami Orbán vezetésével a keleti tömb legnyugatibb tartománya lehet, ha hagyjuk, hogy Orbán az ország szekerét Putyinhoz kösse.

A baloldalra nem számíthatunk, hiszen Putyinnak két hű barátja van Magyarországon: Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc. A különbség mindössze annyi, hogy Orbán úgy néz fel Putyinra, mint a saját apjára, aki egyfajta IDOL neki. Feri csupán tárgyalópartnerként gondol Putyinra.

Orbán politikája életveszélyes Európára. Ha az oroszok oldalán tovább bomlasztja az EU-t, akkor az EU felbomlik, és az a harmadik világháborút jelentené. USA pedig az erős kínai gazdasági nyomás miatt jobban rá van kényszerülve európai kapcsolataira, mint bármikor korábban, de Európa is egyre jobban rá van utalva USA-ra, mert valahogyan kompenzálnia kell az erős függést az Orosz Medvétől. Orbán pálfordulása nyugatról keletre nem véletlen, hanem annak műve, hogy befolyás alatt tartja Putyin. Egy droid lett, amit távirányítóval Trójai falóként Putyin bevet.

A krimi-félsziget annektálásával a harmadik világháború megkezdődött, csak nem vettük észre, mert nem hullik bomba Budapestre. De ha Orbán tovább játszik a tűzzel, nincs kizárva az sem, hogy a válság kiszélesedik. Szerencsére eltérően a két korábbi világháborútól, most nincs kényszerhatás, ami miatt elkerülhetetlen lenne a konfliktus.

Pont az EU-nak köszönhetően, és a NATO-nak, nem kell minden nemzetnek erős hadsereg, mert egy közös hadsereg véd mindenkit egyformán. Ez a NATO és az EU filozófiája, mindenki egyért, egy mindenkiért, és mindenki testvér, lásd az Örömóda szavait.

És ez nem utópia, mert a sokszínű EU erős. Orbán azonban gyöngíti, folyton gyengeséggel vádolja, provokálja. A NATO közös hadereje jelentős megtakarítás a nemzetnek, ami lehetővé teszi a jólét fokozását, oktatás és kutatás.

Vannak országok, amik kénytelenek saját hadsereget tartani, és hadi-védelmi kiadásaik magasak, például Izrael kénytelen az arab-„tengerben” civilizáció szigetként erős önvédelemre berendezkedni, gyanakodni, és sok-sok sékelt és sok-sok dollárt költeni hadi kiadásokra, és hogy az életszínvonal ne romoljon jóval többet dolgozni, mint az európaiak (5 nap helyett 6 nap); valamint minden egészséges embert besorozni (a lányokat is!); ha Izrael nem kényszerülne hadászatra költeni, akkor svájci életszínvonalat tudna minden állampolgárának garantálni; viszont, ha abbahagynák a védelmi fegyverkezést, akkor egy héten belül az arab országok megtámadnák, és akkor USA nélkül az ország végveszélybe kerülne.

Azt szintén nem szabad feledni, hogy az oroszok mindig is az arabok oldalán álltak a közel-kelezi konfliktusban, mindig a arab agresszor oldalán. Az egész Közel-kelet tele van orosz fegyverekkel, az arab terroristák kalasnyikovokkal gyilkolásznak.

Orbán dörgölőzése Putyinhoz morálisan vállalhatatlan és elfogadhatatlan!!! És Orbán áruló. Nem feltételes mód, hanem kijelentő mód. Az, hogy Putyin esetleg Magyarországra látogat, ami önmagában ebben a kiélezett helyzetben az arcátlansággal határos, lényegében az ÁRULÁS-ra tett pecsét.

A paksi gárda cserélése orbánista magyar mérnökökre, és nyilván az új Paks2-t tervező orosz putyinista mérnökökre szintén az sugallja, hogy hosszútávon kell számítani az orosz befolyásra és ők már berendezkedtek a „spájzba” és megzabálják a „kolbászunkat”; cserébe viszont Orbánnak erős hátországot adnak, hiszen elég csak egy telefonhívás, és a Kádár behívta az oroszokat mintájára Orbán is megtenné ugyanezt, egyetlen dolog akadályozza ebben, az a tény, hogy Magyarország a NATO-tagja; és amíg így van, addig halálbiztos, hogy orosz katona nem léphet magyar földre, mert a NATO azt támadásnak venné, és védelmünkre sietne.

Nem miattunk, hanem azért, mert ha a többi tag azt látja, hogy a NATO mégse védi meg a legkeletibb szövetségesét egy orosz agresszió esetén, akkor a többi NATO-tag biztonságérzete megszűnik, mondván, mi is így járhatunk, ez a NATO felbomlásához vezetne, ami olyan háborút provokálna, amit senki nem akar; ha viszont a védelmünkre sietne, abból is olyan háború lenne, amit senki nem akar.

Kivéve talán Putyin és Orbán lázálmában fantáziál a Nagy-Szovjetunió és a Nagy-Magyarország közösen felosztja Európát vízióban, ami olyan Hitler-Horthy viszont teremtene Putyin-Orbán között. Nos, ezt a ma még komolytalan forgatókönyvet nagyon is komolyan veszik Washingtonban, és komolyan nyomasztja őket is, nem csak minket magyar (nyugatos) hazafiakat. Ezért az aktívabb, fokozottabb amerikai jelenlét. Vida-ügy csak egy hab a tortán, ami ízletes, édes, lehet nyalogatni (kulináris élvezet egy angolul egy árva szót nem tudó adóügyi felsővezető).

3 megjegyzés:

  1. Szeretnék emlékeztetni egy 2008-as Gyurcsány-Putyin-tárgyalásra a gázvezetékkel kapcsolatban:

    Tíz évig nem tudhatjuk meg, mit ír alá Gyurcsány Putyinnal
    HírTV, FH 2008. február 27. 17:32 gondola
    Veres János szerdán bejelentette: tíz évre titkosították a magyar és orosz fél szerződéstervezetét a Déli Áramlat gázvezetékről. Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke elmondta: pártja elfogadhatatlannak tartja egy parlamenti demokráciában, hogy a kormány egy több százmilliárdos, energiapoitikai kérdésben a parlament megkérdezése nélkül, titokban dönt.
    Tíz évre titkosították a magyar és orosz fél szerződéstervezetét a Déli Áramlat gázvezetékről - mondta Veres János pénzügyminiszter a beruházásról szóló összevont bizottsági ülésen. A pénzügyi tárca vezetője azt ígérte, az ellenzéki képviselők megismerhetik azt az aláírás után, ha az orosz fél beleegyezik.
    Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke elmondta: pártja elfogadhatatlannak tartja egy parlamenti demokráciában, hogy a kormány egy több százmilliárdos, energiapoitikai kérdésben a parlament megkérdezése nélkül, titokban dönt.

    VálaszTörlés


  2. A NATO támaszpont kiépítésével egyidőben, itt tervezik egy bazi nagy atomerőmű és energiaelosztó központ kiépítését is...
    http://matula.hu/index.php?section=article&rel=50&id=615

    VálaszTörlés


  3. A fenti írásból megtudhatjuk, hogy mi mindent terveznek Magyarországon létrehozni. Reménykedtem, hogy mindez csak meddő riogatás, aminek nem kellene felülnünk és miatta kétségbeesnünk. Miért is lenne kétségbeejtő ha mindez megvalósulna Magyarországon? Itt olvasható:
    http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=2590&n=furaila&blog

    VálaszTörlés

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.