Ízlések és pofonok nem tartoznak abba a körbe, ami különösen kíváncsivá tenne. A politikát is csak távolról szemlélem, az egyszerű polgár érdeklődésével. Nem igazán érdekelnek mások szexuális szokásai, vágyai sem addig, amíg a közízlést nem zavarja, vagy az erkölcseimet nem akarja megváltoztatni. A politikában mindent szabad – mondják, csak az szab határt, hogy kinek, hol van a tűrésvonala, és mit bír el az erkölcsisége – ha volt valaha ilyenje.

Pesti srác vagyok, Kőbányán, a Bihari úton, később a Pongrácz út közelében, nevelkedtem, majd a Ferencvárosban lettem ifjú ott, ahol egykoron a Mária Valéria telep is volt egykoron. Nem kell nekem elmagyarázni a csibészséget, kaptam abból a nevelésből pontosan annyit, hogy ma hetven évesen megértsem. Még inasnak sem vagyok jó ezekhez a gazemberekhez képest, akik ma Magyarországon politikai szerepet játszanak ott a Parlamentben a FIDESZ és KDNP színeiben…

Vezetik az országot, költik a KÖZPÉNZT, a mi adónkat, és mint a hinta, hol jobbra, hol balra lengenek ki, de most leginkább jobbra – szélsőjobbra.

Szépen lassan, de biztosan megjelennek a fasiszta, rasszista, antiszemita csoportocskák, és mintha EURÓPA jövőjéről tárgyalnának, konferenciát szerveznek, ahol csodák csodájára, színre léphetnek, beszédet mondhatnak azok, akiktől nemzetközi szinten is elhatárolódik minden normális politikus, vagy politikai szervezet. A magyar kormány, látszólag elhatárolódik ettől az undormánytól, de képviselőit elküldi, akik felszólalnak, akik szerveznek, és akik végül is a magyar politikát képviselik. Hamis a baba, mert, ahogy mondják – nem a kormány pénzeli ezt a bagázst, - hanem alapítványi rendezvényről lévén szó, a finanszírozásban ezért közvetlenül nem is vesznek részt!

Nem mindenki szellemi fogyatékos, mint azok, akik a FIDESZ zászlaja alatt mindent elhisznek, mindent szentírásnak vesznek addig, amíg hasznuk van belőle.


Mi, egykori Pesti csavargók azt szoktuk mondani, hogy a HÍMRINGYÓ ne akarjon szűzlányt játszani, amikor a gatyában lankadt farkat rejteget!

Miért akarják elhitetni velünk, hogy EURÓPA jövőjét egy minden valószínűség szerint a pedofíliához közel álló rasszista hímnemű leányzó szellemisége fogja megvédeni? Vagy netán a Magyar Kormányzat egyes tagjai ebben a hitben ringatják magukat? A kábítószer sok mindenre alkalmas. Még arra is, hogy időnként tudatot módosítson.

Az egyik politikusról már kiderült, hogy időnként meg – megkóstolja a fűnél keményebb drogot is. Rajta, nem is csodálkozom. Csak az nem fér a fejembe, hogy Szíjjártó Péter, aki a külügyér - felelős, hogyan mehetett bele egy ilyen aljasnak tűnő politikai játszmába? A pénz nagyúr. Csányi Sándort sem értem. Neki miért jó az, ha ilyen szélsőséges senkiházikkal mutatkozik, vagy szerepel egyazon műsorban?! Szégyen ez Magyarországra nézve. Mi, akik büszkék voltunk és vagyunk arra, hogy EURÓPÁHOZ tartozhatunk, ahhoz a kultúrkörhöz, amelyre egy évezreden keresztül vágytunk, most, néhány eszement FIDESZ politikus miatt szégyenkezhetünk azért, mert a fasizmus eszméit beengedjük a határokon belülre. Nem a kormány a szervező, Ő csak finanszíroz egy alapítványt!

HAVER! A HÜLYÉK, a MÁSIK OLDALON VANNAK!


Orbán Viktor miniszterelnök úrnak javasolnám, hogy a külföldre küldeni szándékozó pénzeket, meg az ilyen elmebeteg rendezvényekre ne költsön, hanem inkább saját kis privát harcát – mely amúgy az is a mi pénzünkből van – finanszírozgassa. Ne kunyeráljon a csóró, elszegényedett polgároktól. Kérjen Csányi úrtól, Deutsh Tamástól, vagy Szijjártó Pétertől, illetve akitől csak akar, de minket felejtsen el egy időre. Mi is azt tesszük majd az urnáknál, amikor választani megyünk! Ha annyira tetszik Önöknek ott a FIDESZ berkeiben MILO Yionnopouloszt, öleljék át, csókolják körbe jobbról – balról, és találkozzanak vele a Kanári szigeteken, de ne itt Magyarországon, a KÖZPÉNZEKBŐL finanszírozott kamu rendezvényeiken… Európa ellesz az ilyen kétlelkű szélhámos nélkül is..!

Budapest, 2018. január 04.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.