Akárhogy gondolkodtál eddig a kérdésről, kénytelen leszel tudomásul venni: UFO márpedig van. Csak eddig azt hitted, ez valóban az a tárgy, amit neked erről mondtak.

Az UFO ugyanis angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó - amely bármilyen irányból olvasom, bizony szikrát se utal Földön kívüli eredetre.

Azok a szerencsétlen roswelli lények éppúgy lehettek ismeretlen földlakók, mint földönkívüliek, tökéletesen mindegy. Velük kapcsolatban csak két dolog fontos:
  1. Akárhonnan jöttek durva kínzás, megaláztatás, zaklatás jutott számukra az embertől.
  2. Létezésüket felhasználva indokolatlan félelmet ébresztenek az átlag ismeretekkel rendelkező emberben azok, akik őt irányítani akarják.
Magam részéről igenis ki vagyok akadva, mikor ufók által kísérleti alannyá alázott emberekről, szexuális zaklatásukról hallok. Egyrészt azért, mert ha ez tény, akkor az ember tanította nekik, hogy errefelé ez a kommunikációs modell. Másrészt azért, mert szerintem egy egyedi esetet meglovagolva és kihasználva egyesek saját gonosztetteiket próbálják leplezni.

Példát is mondok, mielőtt erőset legyintenél: számomra azonosítatlan repülő tárgy az a repülőgépre emlékeztető is, melynek munkálkodása végén igen érdekes jelenségek láthatók.


Valamiért felmerült bennem a gyanú, a film készítője pontosan ugyanolyan csíkok kiteljesedését látta, amilyet egyes magukban, vagy kötelékben repülő tárgyak hagynak maguk után. Amitől meglepő módon akkor is kevesebb éltető napfény jut a Földre, mint amennyi repülésük előtt fél órával, amitől eloszlanak az esőfelhők és mindenütt csak a sivatag. A levegőben valahogy alumínium, higany és aeroszol gáz jelenik meg.

Meg merem kockáztatni: ilyet ugye ember nem tenne családjával, barátaival, embertársaival, még parancsra se, nemhogy pénzért. Tehát nem lehet más aki ilyet okoz, mint életidegen ellenség, valódi földönkívüli, ami ufón repül fényes nappal az égen.

Jól sejtem, el sem hiszed, hogy ilyesmi a látottak ellenére előfordulhat. Azért akad erről részletesebb információ is:


Angolul tudók a kapcsolódó Wikipédia információkat is elolvashatják. Született még egy nemzetközi petíció is, hiszen a jelenséget világszerte észlelték: „Alapvető emberi jog, hogy tiszta levegőt lélegezzünk be. Szeretnénk tudni, mi folyik itt, kik permetezik a mi egünket, és miért?”.

Számomra egészen megdöbbentő módon eszembe jutott egy több éve olvasott könyv magyar honlapján is szereplő infó:

Ha annak érdekében,
hogy megmentsük a Földet,
megfordítsuk az üvegházhatást
és megállítsuk az erdők kipusztulását,
megtiltanánk valamennyi
fosszilis energiahordozó
és azok származékainak használatát,
valamint a fa papírgyártáshoz és
építkezéshez való felhasználását,
akkor csupán egyetlen olyan
évente megújuló,
természetes forrás maradna,
amely egyszerre képes
a világ papír- és textilszükségletét,
szállítási, ipari és háztartási
energia-szükségletét kielégíteni,
közben csökkentve a környezetszennyezést,
regenerálva a talajt, megtisztítva a légkört...
és ez ugyanaz,
amelyik erre eddig is képes volt
a kender!


Ehhez kapcsolódóan egy
50.000,- dollárt érő ajánlat:
annak, aki bebizonyítja,
hogy ez nem igaz!

Persze egészen biztosan képtelenség, hogy a kender ennyit tudna. Ha így lenne, nem tiltották volna meg a használatát, akik máig a kőolajból élnek azóta is. Mondjuk - szerintük - elég jól.

Mondanom azt se kell, hogy természetesen a levegőbe szórt nehézfém, alumíniumpor, aeroszol direkt egészséges, jót tesz a tüdőnek is, ellentétben a parlagfű pollenjével, ami direkt és szándékosan burjánzik, komoly allergiákat okozva...

Hova és miért is indul a Földről teherszállító űrhajó egyébként? Azok a gonosz földönkívüliek szöknek innen ufójukon mindenféle elorzott tárggyal? Nem értem én a földlakókat. Van egyáltalán olyan országuk ahol felelős kormány irányít? Azok erről miért nem tudnak? Mert biztosan nem engednék!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.