Egészen a tegnapi napig azt gondoltam, hogy saját sorsunkért mi magunk is felelősek vagyunk. Sőt időnként olyan dolgokkal kell megküzdenünk, ami nem tartozik az egyszerű feladatok közé.

Valljuk be: sokszor igen rapszodikusan teljesítő kormányunk is szeret ebben segíteni nekünk. Akár azzal is, hogy amit ma mond annak tegnap, vagy holnap az ellenkezője se igaz.

Mikor a fenti témakörökben közzétettem a Facebookon néhány linket, az egyik kedves ismerősöm kifakadt: „Borzasztó, hogy az általad közzétettek olyanok, mint némely televíziós műsor mostanában! Semmi alternatíva, semmi bizalom a kormányban, hogy mégis megvéd minket, csak ez az undorító valóság. Be kellene ezt már tiltani!”

Először elcsodálkoztam, hiszen ilyet kevesen képesek kitalálni, de végül úgy döntöttem igaza lehet. Hiszen milyen egyszerű: az emberek közül az a réteg, aki ha a bőrét lenyúzzák is szereti elhinni, pont az segít rajta akinek az állapotát köszönheti, mélységes lelki békében élhet, ráadásul a valóság eltitkolása akár jó színben is feltüntetheti azt akiben az illető bízik.

Azért ha nem baj, maradok a tiltott gyümölcsöknél...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.