A mostani kormány idején rendszeresen hallom ellenségként emlegetni Soros Györgyöt. Az esetek jelentős számában rendkívül ostoba és primitív módon.

Számomra különösen érdekessé teszi a szituációt, hogy a kormánypárthoz köthető személyek részéről. Ez azért érdekes, mert egészen biztos, hogy Orbán Viktort is ő taníttatta külföldön egy olyan időszakban, mikor egy átlag magyar nemhogy nem tanult kinn, de ki se jutott egyetemre.

Ehhez bizony az MSZMP és az akkori kormány beleegyezése is szükséges volt. Tehát Orbán Viktor bizony az akkori MSZMP-hez is közelálló személy kellett legyen. Taníttatása, személyének nyugati kapcsolati rendszerbe juttatása az akkori kormány részéről nem volt véletlen. Őt és társait már akkor kiszemelték az MSZMP hű utódok körébe, amit ma jól láthatóan el is értek.

Nem tudom, milyen eredménnyel szerepelt a távoli egyetemen mai miniszterelnökünk, de azt igen, hogy jelenlegi tettei okán az egyetem dicsőségfaláról levették a képét, a kapcsolódó emlékkönyvből is törölték őt.

Azt mái napig nem értem, miből gondolja, hogyha ezt saját erőből érte el, tetteiért olyat tegyen felelőssé, akinek konkrétan ahhoz volt csak köze, hogy ő lehetőséget kapott? Bár lehet, csak a szokásos: mindennek más az oka, mindenért más a felelős...

Eközben Soros György egészen biztosan értetlenül csodálkozik maga elé, de igazi úriemberhez méltón nem veszi fel ha a bolha köhög, így nem reagál hülyeségekre. Akkor se, ha a bolhák szerint az egészségügyünk virul, az oktatásunk a legjobb a világon és az agyvérzés után véglegesen munkaképtelen férfi fél óra alatt munkaképessé válik.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.