Amerre csak nézek, döbbenetes híreket olvasok. Az ország vezetői már rég az ország megvezetői inkább. Többnyire urizálnak a semmiből.

Miért a semmiből? Mert nekik valójában tényleg nincs semmijük. Se munkatapasztalatuk, se hitük, se népük, se pénzük. Talán még önálló gondolataik sincsenek. Néha meg is látszik, hogy akár az ellenfelek beszédeit is ugyanaz a kéz írta.

Egyszóval használják a miénket úgy, hogy mi magunk hozzá se jutunk belőle semmihez.

Mindeközben elbutítják a gyerekeinket, még betegebbé teszik betegeinket. Ráadásul saját támogatóikat is rezzenetlen arccal rúgják az árokba bármikor.

Nem véletlen, hogy a demonstrációk egymást érik, a különböző társadalmi rétegek egyre inkább egymásra találnak. Ma már az egészségügyiek, a tanárok, a diákok, a szülők, a bírói testület és sok más terület egymásra találása természetes.

Ezeket persze nem írja az „újság”. Megvezetőink félnek, hogy az a maroknyi követőjük is elveszik...

Főmegvezető tönkrevágja a világörökség részét képező karmelita kolostort? Majd migránsozik, baloldalazik, meg brüsszelezik kicsit, attól embertelenné aljasodott ostoba követői megint beszédülnek.

Amit írt az újság - na jó, nem a kormánylapok, de mégis - hogy tíz éven belül nem lesz orvosi ellátás az országban.

Nekem eszembe jutott egy régen olvasott riportkönyv. Már olvasásakor is rendkívül jónak tartottam, hogy egy könyvben szerepelnek kutatók, orvosok, alternatív megoldásokat kidolgozók, de akkor még nem gondoltam arra, lesz idő mikor egy nyilatkozat egy része folyton elővillan az agyamban.

Ezt a gondolatot az EU rákkutató csoportjának egyik vezetője mondta (sajnos nem emlékszem a nevére és nincs a könyv a közelemben).

„Elnézve a javasolható gyógymódokat egyetlen lehetőségünk maradt. Aki még nem beteg éljen úgy, hogy egészséges maradjon. Ez egyébként inkább tudatosság, mint pénz kérdése, bárki számára elérhető.”

Amit még írt az újság - igen a kormánylapok is - jövőre 0,9 % nyugdíjemelés jön. Áfa csökkentés nem lesz, hiszen nem tudják eldönteni, vajon a langalló - kenyérlángos - az kenyér, lángos, sütemény, vagy étel. Ami számukra biztosnak látszik, nem élelmiszer, így vagy betiltják, vagy marad az áfa.

Azt is írta az újság, hogy fizetős lesz az elfekvő is, mint halál előtti utolsó kórházi ápolás. Erre többnyire olyan emberek szorulnak, akik 40-50 éven át fizettek azért, hogy ezt is megkapják, ha a szükség hozza.

Mindezek után úgy döntöttem, demonstrációt indítok mindazokkal, akik még élünk és emlékszünk. A demonstráció célkitűzése:


A demonstráció időpontja: minden nap 0-24 óráig.


A demonstrációban nem vehetnek részt azok, akik mesterségesen kitalált szavak alapján ítélik meg embertársaikat, illetve gyűlölködés és kirekesztés vezeti őket.

Bármilyen furcsa, ennek egészségügyi okai vannak. Elmer Gates professzor évtizedekkel ezelőtt bebizonyította, hogy a gyűlölködés, mások lenézése, a rászorulóktól a segítség megtagadása olyan mérgek kiválasztására serkenti a szervezetet, melytől az ilyen érzelmekkel élők gyógyíthatatlanul betegek és teljesen beszámíthatatlan elmeállapotúak lesznek. Saját magukat betegítik egyre inkább.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.