"Hírek érkeztek Röszkéről, Tompáról, hogy kutyahasználattal határőrizeti csoportok/ szervek több menekültet megsebesítettek, egy nő pedig a kutyák miatt a lápba fulladt. Semmi hivatalos hír nincs erről. Csak a menekültek számolnak be róla.

Vajon hány áldozata lehet, a határmenti embervadászatnak, és hány civil, csupán agresszivitása, szadizmusa kiéléséért vadássza a menekülteket? Ezek az ösztönlények csak az erőből értenek. Nálunk is kell tüntetni a befogadás mellett, a rasszizmus ellen."
/Donáth Ferenc/

Itt ülünk, és közben a határunkon kutyákat eresztenek a menekültekre.
A mi országunk határán és az általunk fenntartott hatóságok.

"Egy nő a kutyák miatt a lápba fulladt" - számolnak be Röszkéről, és ez nem az első és egyetlen eset.

Vagyis a magyar állam ha közvetve is, de kiszolgáltatott emberek gyilkosává vált.

Nem számít, hogy a menekülők végigfutottak a fél világon és hogy kiszolgáltatottak, tehát segítségre szorulnak (ah, a keresztény értékek őrzése, hazánk nagyjai által!), az számít, hogy a helyzetüket föl lehet használni egy torz lelkű, hatalommániás és velejéig immorális despota ideológiai koncepciójához.

És persze, hogy az MTI-nél ez nem hír, mert ha mondjuk az említett nő halála egy kicsit több emberben keltene részvétet, mint amennyit a szakmám elárulói optimális arányként kiszámoltak, akkor még a végén elesnének a hatalom szolgálatának lehetőségétől, és úgy eltévednének, hogy tán még a tízmilliós kocsijukhoz se találnának oda.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.