mai sajtótájékoztatóján ön azt tudta mondani a szájával a civilek elleni hadjárat kapcsán elhangzott otromba fenyegetések indokául, hogy „a nemzeti oldalon sokan érzékenyen reagálnak a külföldről érkező befolyásolási folyamatokra”.

Három megjegyzésem lenne ehhez:

  1. Én is a „nemzeti oldalhoz” tartozom. Adófizető, jogkövető magyar állampolgár vagyok, és nem mellesleg a tököm tele van azzal, hogy hol bazsalyogva, hol ordítva akarja egy párt megvonni tőlem, és saját pártjelvényévé tenni a nemzethez tartozás jogát. Sőt, ha a „nemzeti oldal” definíciójának része (normális helyeken az), hogy nem lopja el a magyarok pénzét, nem hív be az országba és védelmez annak haláláig terroristákat pénzelő nemzetközi bűnözőt, akkor bizony nemzetibb vagyok, mint maga Orbán Viktor.
  2. Ha ön és párttársai valóban érzékenyek lennének a „külföldről érkező befolyásolási folyamatokra”, akkor nem szolgáltatnák ki az országot Putyinnak. Németh Szilárdból még csak-csak kinézem, hogy ha nem hajtogatja ki neki valaki a világtérképet, vagy a felére már rápucolta a krumplit, akkor elfelejti Oroszországot. De ön, Lázár úr, tudatosan hazudik erről az érzékenységről. Ön tudja a legjobban, hogy bizonyos külföldi befolyásolásra nem egyszerűen nem érzékeny az ön oldala, de szó szerint beleíratják az állami média híreibe.
  3. A civilek tevékenysége nem külföldről, még csak nem is a politikáról szól, hanem rólunk, a nemzetről. Azon a napon, amikor sikerrel kinyírják a civileket, még sokkal nyomorultabb, szegényebb, betegebb és korruptabb ország leszünk. Na, már csak ezért sem érdemlik meg, hogy magukat nagy mellénnyel nemzeti oldalnak nevezzék.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.