Olvasom, hogy „Soros migránsexpressz” tart felénk.

Az agy nélküli lét világcsúcsát ostromló Kósa Lajos még látta is őket szép szemeivel! Állítólag meg is számolta őket. Már itt meghalt különben a sztori, mert Debrecenben is csak azért lett Mr20%, és nem 45, mint a nagy fehér főnök, Simonka, mert számára a számok ijesztő világa 20-nál végetér.

Két kéz, két láb. Az pont húsz ujj. Ennyi!
A többi, ami efölött van, az már a számtanpéldákra, és Stephen Hawkingra tartozik.

Ő mindezek ellenére 70000 migránst lát a távolban! Annyit számolt – hogy bazmeg? Hogy? Annyi kezed-lábad nincs is! - akik elszántan, szájukban nagy jatagánokkal, menetelve pont hozzánk tartanak. Hozzánk! Át is fognak törni! Ez önmagában is érdekes lehet, ennyi mazochista őrültet egyszerűen képtelenség lenne találni, aki az ismert események, éheztetés, verés után még Orbániát karikázza be úticélként.

Lehet a mi Kósánknak azért csípődött ez be, mert valami fakírképzőről kifestőzött. Igen mert ugye az olvasás az valami CEU-s huncutság, irtják is tűzzel-vassal, ráadásul azért lettek barinők a csengeri otthonkás Vénusszal, Marikával is, mert az a szemét – legyen bolhás az összes macskája – olyan szerződést íratott vele alá, ami írva volt! Azóta Lali az ilyen nyomtatott dolgokat kerüli. Tiszta sor! A közlekedési táblák sem írva vannak! Akkor meg? Ki a hülye?

Persze szűk 5 másodpercen belül kiderül, hogy nem Soros, nem is expressz, nem is iszlám, és nem is Európa, hanem Amerika. Megint HAZUGSÁG MINDEN, ami Kósa száján kiesett!

De ez nem számít. Mert Orbánia népe rövidesen majd felvásárolja a konzerveket, sörétes puskáról álmodozik, és arra készül, ahogy átlépik Soros, vonattal… igen javítottam! Ne röhögtess! Nálunk expressz nincs! Mátészalkán csigajelmezbe öltöztetett óvodások előzik be röhögve a vicinálist!

Folytatom… Szóval ahogy átlépik Soros, vonattal közlekedő seregei Európát védő kis hazánk, amúgy valószínűleg aranyból készült hátsó kerítését – igen, mert amennyibe az került, csak aranyból lehet, vagy szarvasgombából, mert az még ilyen őrülten drága! – akkor itt vége mindennek.

De ez nem létezik! HAZUGSÁG! Mint az elmúlt nyolc év minden pillanata! Szemenszedett, jól megtervezett, patikamérlegen kimért, gyilkos hazugság!

A Lajost persze azóta ismét éber kómában tartja a gazda valami Lendvay utcai pincében, vagy nagyon fontos kifestőzése van, mert eltűnt.

Mi meg itt maradtunk a hírrel, és a másikkal is, hogy egy őrült náci 11 embert mészárolt le az USA-ban, komolyan véve az ilyen futóbolond Kósa Lajosok uszítását!

Nem akarok vészmadárkodni, de ez az opció nálunk is létezik. Már ma is embereket gyújtanak fel, löknek a Dunába szórakozni vágyó fiatalok, honfitársainkat üldöznek városokon át karhatalmisták, mert ilyenek a törvények, ilyen a kormányzati edukáció! De ez még csak a borzasztó kezdet!

Mindezt csupán azért, mert néhány alávaló, agyatlan gazember a parlamentben, az ilyen Kósa-félék úgy döntöttek, hogy hatalmuk megtartása érdekében muszáj a forráspontig hergelni az embereket! És csak jönnek a vérbunkó Kósák, Gulyások, Rogánok, és nyomják Krahácsot, és hergelik azokat, akiket lehet, és lehet, és így itt (is) vér fog folyni!

Itt, és ebben viszont nincs pardon! Nincs politikai marketing, meg szavazatmaximálás! Itt hazugság van! Aljas, szemét hazugság! Ez dráma!

Már most is emberek halnak meg a mi politikai elitünk, a mi vezetőink, a mi bűnünk miatt! Értik? MÁR MOST IS EMBEREK HALNAK MEG!

Legyen vége! LEGYEN VÉGE!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.