A „Te Teremted a Saját Valóságod” hitrendszer hibája, az elképzelés, hogy minden „szeretet és fény”, és semmi mást nem kell csinálnunk, csak cukormázas gondolatokkal, rózsaszín szemüvegen keresztül kell nézni a világot, és minden rendben lesz.

A félrevezetés egyik aspektusa a hiányzó információ. A New Age-esek csak az egyenlet egyik felét tanulják meg. A keresztényeknek ugyanezt tanítják a „tartsd oda a másik orcádat is” gondolattal, ami az eredeti tanítás értelmének kiforgatása.

Az egyenletnek az a fele, melynek birtokában vannak, tartalmazza a kreativitás, könyörületesség, tanítás, stb. ideáljait, viszont mikor negatív erőkkel kerülnek szembe, tudatlan és védtelen bárányokká válnak. Ezzel a negatív lények számolnak is, mivel ez megkönnyíti számukra a célpont energiaforrásként való használatát és irányítását.

Amikor ellentétes polaritások kapcsolatba lépnek, problémák adódhatnak abból, ha a pozitív úgy kezeli a negatívat, mintha ő is pozitív lenne.

A pozitív polaritás nem azt jelenti, hogy szépen és rendesen kell viselkedni mindenkivel, hanem magában foglalja a negativitás táplálásának elutasítását – a pozitív lét a negatív táplálásának az ELUTASÍTÁSÁT jelenti. A saját polaritásodtól függetlenül, az egyetlen dolog, amiből a negatív lény tanulni fog, az a manipulációjával és támadásaival szemben való ellenállás.

Ha negatív polaritású lennél, gyakran kezdeményeznél támadást egy nálad gyengébb lény ellen, de ha pozitív vagy, csak az önvédelem érdekében cselekszel, és soha nem provokálsz, csupán reagálsz, ha egy másik lény egy agresszív cselekedettel a reakciódat „kéri” (hogy tanulhasson).

A legjobb módja a negatív kezelésének a pozitív által, hogy az nem táplálja őket, hogy csak ellenséges „kérésre” reagál, hogy szembeszáll velük, de bölcsen választja meg az ütközeteket.

A negatívat pozitívként kezelve csak tovább táplálod őket, és előbb-utóbb kiégsz!

Ez felfedi a sötét oldal egy újabb trükkjét: az ellenséges lény azt az illúziót kelti, hogy ugyanúgy pozitív, mint a célpontja. Bizonyos energiavámpírok (a pszichopaták is, százból 3-5 ember) a célpont személyiségét tükrözik vissza (ezzel elnyerve a bizalmukat és szeretetüket, amivel később persze visszaélnek).

Ez a spirituális álcázás egy módja.

A célpont szabad utat nyit a manipulálásnak és energiái elszívásának, és mivel ezeknek a lényeknek a magatartása gyakran ellentmond a célpont által elvártnak, ez a célpont elméjében pszichológiai feszültséget eredményez, amivel még több elszívható energiát generál, amit aztán a támadó elfogyaszthat.

Az ilyen emberekkel szemben a védekezés a valós személyiségük felismerésén alapul, ami után változtatni tudunk a velük szembeni hozzáállásunkon, érzelmeinken, cselekedeteinken. Mivel kevésbé fejlettek, mint a célpontjaik, a tudás/tudatosság gyakran nagyon jól működik passzív védelemként ellenük. Ha ez mégse működne, akkor a szabad akaratot használva aktívan fel kell lépni ellenük, és szépen megfogalmazva, a „helyükre kell tenni őket”.

Forrás: facebook.com

Véleményem: Örülök, hogy ismét találkozhattam egy gondolkodóval.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.