Borbélyüzlet
Egyszer bement egy virágárus a borbélyhoz nyiratkozni. Amikor a fizetésre került sor, a borbély azt mondta: „Én nem vehetek el tőled pénzt, mert ezen a héten ingyen, társadalmi alapon nyírok”.

A virágárus megköszönte neki és elment. Másnap reggel, amikor a borbély sietett kinyitni az üzletét, az ajtó előtt talált egy köszönő levelet és egy tucat rózsát.

Azután betért nyiratkozni a pék, de amikor fizetésre került sor, a borbély azt mondta: „Én nem vehetek el tőled pénzt, mert ezen a héten ingyen, társadalmi alapon nyírok”.

A pék megköszönte neki és megelégedetten elment. Másnap reggel a borbély talált az üzlet ajtaja előtt egy köszönő levelet és egy tucat süteményt.

Eljött nyiratkozni a képviselő is, és amikor fizetni készült a borbély ismét csak azt mondta: „Én nem vehetem el a pénzt, mert ezen a héten társadalmi alapon nyírok”. A képviselő megörült és elment.

Másnap, amikor a borbély megérkezett az üzletébe, az ajtó előtt egy tucat képviselő, tíz kormánytag, tizenöt tanácsos, a polgármester és több miniszter, a polgármester felesége és hat gyermeke – mind az ingyenes nyiratkozásra.

Hát ebben, kedves barátom, rejtőzik a különbség az egyszerű emberek, és a „becsületes vezetők” csoportja között, akik minket irányítani akarnak… Kérlek, a legközelebbi választásokon figyelmesebben és tiszta lelkiismeretedből szavazz. Te döntesz.
  • A hétköznapi tolvaj téged választ.
  • A többieket te választod.
Gondolkodj el ezen. Minden jót,

A BORBÉLY

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.