Jellemző, hogy Te se módosított 49-esnek vagy 72-esnek hívod. Szóval nem fűz hozzá semmilyen érzelmi szál, Én csupán a jog realitásaiból indulok ki, és mindig az érdekelt, hogy amit akarok, ahhoz a környezet milyen lehetőséget ad vagy enged meg.

Tehát először a hazugságok özöne alól a „kiegyezést”, majd az 1918-20-as időszakot, végül a 45-48-as időszakot kellett megtisztítani, hogy pontosan érthető legyen 89. Mert akkor érthető meg 2011, ha értjük 89-et.

Tehát engem nem az érdekel, hogy ki és hogy alkotta meg a 49. évi XX. törvényt és miért alkotmánynak neveztek el egy állami működést szabályzó, törvényalkotás által alkotott alaptörvényt, hanem az, hogy a Trianonnal jogfolytonossá tett magyar államban ez a törvény jogilag érvényes (mert a hatályos jog alapján az alkotta meg, aki arra fel volt hatalmazva, még ha ezt a fölhatalmazást Horthy Nemzetgyűlésével analóg módon önmaguknak is adták a képviselők). És ami jobban érdekel, hogy ez a törvény a magyar államban a mai napig hatályos, mert pont a 89-es módosításoknak köszönhetően csak a magyar nép helyezheti hatályon kívül, de azt is csak egyetlen módon. Egy nép által alkotott új alkotmánnyal.

Tehát ebből a jogi szempontból qrvára mindegy, hogy Te vagy más mit gondol, mit mond (mit hazudik) a magyar állam ideiglenes alkotmányáról, (az meg engem nem érdekel, hogy ennek kapcsán mit hiszel, mit gondolsz rólam) a lényeg az, hogy az ideiglenes alkotmány a magyar államban érvényes és hatályos jog.

Vagyis ebből KELL kiindulni, mert ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha alkotmányosan és jogszerűen akarunk eljárni, ha jogilag érvényes megoldáshoz akarunk eljutni.

Ha viszont ezt kiinduló alapnak tekintem, rögtön érthetővé válik, hogy mi történt 2011-ben. A politikai elit végrehajtott egy alkotmányellenes puccsot. Ugyanis 89-ben ugyanez a politikai elit íratta bele a kommunistákkal az alkotmányukba, hogy minden hatalom a népé, és a nép által alkotott Magyarország Alkotmányának megalkotásáig az alkotmány nevű törvényt ideiglenessé teszik.

Vagyis hatályát felfüggesztő feltételhez kötötték. Csak akkor és csak úgy veszti a hatályát, ha a nép megalkotja Magyarország Alkotmányát (vagy a nép bárhogy elnevezett új alkotmányát).

Ha viszont a képviselők nem helyezhetik hatályon kívül a magyar állam ideiglenes alkotmányát, akkor az hatályban van, és akkor a magyar állam a Magyar Köztársaság, aminek a képviselők még a nevét is csak bonyolult módon, kettő egymás utáni alkotmány módosítás után tehették volna meg. (De nem tették)

Tehát a magyar állam joga szerint érvénytelen (vagy alkotmányellenes) Alaptörvénnyel (a Magyarország Alaptörvénye nevű jogi alkotással) se az ideiglenes alkotmányt NEM LEHET hatályon kívül helyezni, se a magyar államot nem lehet se megszüntetni, se a helyére lépni.

Ezért a Magyarország nevű állam NEM LEHET a magyar állam, és nem is az. Ez következik a hatályos magyar jogból....

Ha viszont a Magyarország nevű állam - amit a politikai „elit” eleve diktatúraként hozott létre, hiszen benne a hatalom nem Istentől és nem a néptől származik - NEM a MAGYAR ÁLLAM, akkor NEM LEHET belülről, a saját jogrendszerével felszámolni, hanem KÍVÜLRŐL, a magyar állam jogával lehet csak felszámolni.

Aki ezt nem érti, az a büdös életbe nem fog tudni olyan megoldást mondani, amivel a Magyarország területét elfoglaló, aljas módon Magyarországnak elnevezett nem magyar állam FELSZÁMOLHATÓ!!!

És ezért borzasztóan káros dolog, amit Brindza András és mások tudatosan vagy tudatlanul tesznek, hogy érvénytelennek tekintik azt az egyetlen jogot (a magyar állam érvényes jogát) amivel fel lehet számolni a magyar államot és alkotmányos rendszert elpusztítani akaró Magyarország nevű diktatúrát, illetve a mostani jogi diktatúrát összemossák az átmenet politikai diktatúrájával, illetve a 89-et megelőző jogi és politikai diktatúrával.

Ismétlem, ezzel azt a jogot (a magyar állam hatályos jogát) akarják - arra alkalmatlan módon - megszüntetni, amivel a jezsuita háttérhatalom által irányított, politikai „elit” által létrehozott magyar nemzetet elpusztítani akaró diktatúrát meg lehet szüntetni.

Vagyis ha meg lehetne tenni azt, amit hangoztatnak (nem lehet) akkor semmilyen jogi eszköz nem lenne (maradna) a kezünkben, amivel a diktatúrával szemben felléphetnénk. Akkor csak a polgárháború következne, a szentisvánosok és idegenszívűek közt egy nem magyar államban. Ahol mindegy ki győz, az állam már nem a magyar állam lenne...

Na én meg így és ez alapján kérdezem a pápai hatalom keresztes és keresztény borrendek lovagjait (akik magyarnak hiszik és hazudják magukat) hogy mi a céljuk azzal, hogy az ezer éves magyar állam mellett ugyanazon a területen létrejöjjön egy nem magyar állam, amelyik el akarja pusztítani a magyar államot????

Miért hagyják, sőt miért segítik azt?????

Na itt kezd kiderülni, hogy ki az igazi magyar (aki nem csak nevében Árpád fiai) és engem meg kurvára nem érdekel, hogy olyan darázsfészekbe nyúlok, amelyben több a hazaáruló minden nációból származó titkosszolga, mint az igazi magyar ember...

De öntsünk végre tiszta vizet a pohárba, hogy ki kicsoda és mi az igazi célja...

Mert qrvára elegem van már az engem ekéző, célomat, magyarságomat és a magyarságért végzett munkámat folyamatosan megkérdőjelezőkből.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba, derüljön ki, hogy ki akar keresztény államot csinálni a magyar államból, ki liberális diktatúrát és ki egy boldog, élhető Magyarországot, mely az ősi értékrendje alapjain, XXI. századi körülményekhez alkalmazkodva építi a jövőjét.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.