Köszönöm az intelmeket amit privát üzenetben küldtetek! Megtisztelő, hogy nem fröcsögtétek tele primitív intelmeitekkel a világhálót.

Az elütések a megosztásban nem azért keletkeztek mert be voltam „baszva” és nem azért mert „agyon drogozom magam.” A leírtak minden egyes mondatát vállalom, nem azért mert „liberális geci lettem” és nem azért mert elfelejtettem, hogy „székely vér csordogál” az ereimben.

Erdély szülöttjeként, Sepsiszentgyörgyön jobboldali neveltetésben részesültem. Művészként, intézményvezetőként, séfként az értékteremtésben hiszek. Szüleimtől, nagyszüleimtől azt tanultam meg, hogy az együttműködés, a partnerség, a megbocsátás viszi előbbre a világot.

Vallották ezt annak ellenére, hogy dédnagyanyámat a második világháború idején orosz katonák erőszakolták meg és tették egy életre nyomorékká, kényszerítették tolószékbe.

Apai és anyai nagyapám családját a kommunisták kisemmizték, megbélyegezték, földönfutóvá tették. A bűnük az volt, hogy nem voltak hajlandók lemondani szabadságukról, verejtékes munkával megszerzett vagyonukról a haszonlesők javára. A túléléshez a lipován parasztok adtak erőt nagyapám családjának, bozgorozás nélkül.

Itthon Magyarországon, otthon Erdélyben, saját magam és családom becsülettel végzett munkám révén biztosítom.

Hiszek a család, a közösség, a szolidaritás, valamint a munkával megszerzett vagyon szentségében. Elutasítok minden kirekesztő eszmét, az antiszemitizmus és a gyűlöletkeltés minden formáját!

Továbbra is azt kérem minden erdélyi barátomtól:
NE VEGYETEK RÉSZT A KVÓTA ELLENES NÉPSZAVAZÁSON, MERT SEMMI KÖZÖTÖK HOZZÁ! KONCENTRÁLJATOK ARRA, HOGY OTTHON JOBBRA FORDULJANAK A DOLGOK, HOGY MEGMARADJON A PARLAMENTI KÉPVISELETÜNK!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.