10:04
0
Mindannyiunk számára fontos a természet megőrzése, a génkezelés nélküli táplálékok, a bio és organikus ételek léte, a gyógynövények.

Évtizedek óta próbálunk visszatérni a természethez, természeteshez. Ez az útja egészséges túlélésünknek. Mindezeket éri támadás napjainkban - nemzetközi szinten.

Nem véletlenül folyik nemzetközi aláírásgyűjtés az ezzel kapcsolatos petícióhoz. Ha fontos számodra gyermekeid, unokáid, sőt az egész Föld élete, írd alá te is!

Változatlan formában mellékelem Dr. Molnár György levelét. Az általa alkalmazott dohányzás leszoktató módszerrel kapcsolatban terveztek riportot az RTL klubban 2011. február 11-én reggel 7 órára. A pontos időpontról február 10-én este kapott értesítést. Majd reggel a stúdióban érte a meglepetés: a riport elmaradt. Igen, jól gondolod. Van összefüggés a fentiek és az elmaradt riport között:

Kedves Szimpatizánsom, Barátom!


„Minden rosszban van valami jó” - tartja a közmondás. Ez igaz az én legutóbbi RTL Klub Reggeli műsorában meghiúsult vendégszereplésemmel kapcsolatban is, ahol eredendően a dohányzásról való leszokást elősegítő korszerű biofizikai módszeremről terveztünk egy bemutatkozó beszélgetést.

Még február 11-én, pénteken reggel, feltehetően a gyógyszergyártó lobbitól a komplementer medicina ellen irányuló támadásként is felfogható műsorváltozás miatti első sértődöttségemben, Karinthy gondolatait („Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!”) követve, kiírtam magamból az érzéseimet.

A személyes megaláztatásom kevésbé zavart, mint a természetes gyógymódokkal (Hagyományos Kínai Orvoslás, biorezonancia/biofizikai orvoslás, fitoterápia, homeopátia, gyógynövényekből készült étrend kiegészítők, egészséges táplálkozási formák, energia gyógyászat) szembeni egyre szélesedő, gátlástalan offenzíva.

Az USA-ban a gyógyszergyártó lobbi ezt a folyamatot még 1994-ben „Codex Alimentarius” néven indította el, de az országossá duzzadt tiltakozó hullám mindezt meghiúsította. Logikusnak tűnhetett, hogy maradt a szétdarabolt Európa. Amennyiben nem ébredünk fel „csipkerózsika álmunkból” sürgősen, akkor sok-sok érték elúszhat rövidesen! Az egyre erősödő megszorítások, támadások ellen kizárólag egy széles alapokon nyugvó összefogás adhat reményt. Itt az idő, hogy a természetes gyógymódok, biotermékek mellett elkötelezett hívek aktív toborzását kezdje el Mindenki! NINCS, DE!!!


Végezetül hálásan köszönöm Mindazoknak, akik „fájdalmas” levelemre azonnal empatikusan, együttérzően, felháborodottan, szeretettel, lelkesítően reagáltak, mert az ő válaszaikból rengeteg erőt, bátorítást, muníciót merítettem a további küzdelmekhez.

Őszintén megmondom, hogy messze nem kaptam volna annyi támogatást, szeretetet, biztatást, ha mindenféle külső manipuláció nélkül, élőben lemegy az adás, és beszélgethettünk volna a dohányzás súlyos hazai közeg-járványügyi következményeiről.

Mindentől függetlenül az eredeti elkötelezettségem, misszióm egy egészségesebb, füstmentes Magyarországért továbbra is létezik, és gyűjti a híveit. Csatlakozzon Ön is!

Tisztelettel,

Dr. Molnár György

Empátia Biomed Gyógycentrum
Dohányzásellenes Központ

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.