Ezúttal meghirdetem a férfiak szülési képességeinek megteremtéséért programot, melybe szeretettel várok minden (férfi) tudóst, nőgyógyászt, sebészt!
Vallom, hogy minden férfinek joga van szülni és gyereket nevelni!

Tegyük ezt számukra lehetővé.

Felelős nemzet nem a nők méhét túrja, hanem tesz azért, hogy férfiai végre szülhessenek.

Építsük fel azt a szép világot, melyben a férfiak, kik oly mélyen elkeseredettek a meg nem született magyar gyermekek miatt, és akik ezen a túlnépesedéstől haldokló földön betegre aggódják magukat fogyó nemzetünk láttán végre maguk is tehessenek a népszaporulatért.

Tarthatatlan és az emberi jogok lábbal tiprása, sőt, egyenesen diszkrimináció, hogy ma, mikor olyan fejlett az orvostudomány senki, és tényleg SENKI nem tesz azért, hogy a férfiaknak méhük legyen és maguk is megtapasztalhassák, milyen csodálatos érzés testüket alárendelni ennek a mennyei örömnek, melyet egy (kettő, három, nyolc, tíz) gyermek kihordása és megszülése jelent. Sőt, az isteni szoptatást (nem, uraim, ezúttal nem arra gondolok, amire önök mindig) is tegyék nekik lehetővé!

Legyenek ők teljes jogú tagjai a világnak!

Le a férfiak szülésből kiszorításával! Le a diszkriminációval! Szülést a férfiaknak! Tehessenek végre ők is a nemzetért!

SZÜLJENEK!

Forrás: Gumiszoba



Lapzárta után érkezett:

Volt aki a témát szavazásra bocsátotta, ki legyen az, aki példát mutat mindenkinek. Az első három helyezett:

  1. Balog Zoltán
  2. Semjén Zsolt
  3. Harrach Péter
  4. a konferencia előadói.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.