Olvasom itt a napokban, hogy Pintér Sándor minden médiumhoz beültetne egy titkosszolgát.

Elgondolkodtam erősen.

Hiszen ő volt az, aki a pár évvel ezelőtti hókatasztrófa idején rendkívüli mentőakciót szervezett. Mindenkinek küldött SMS-t: „Ha fázik üljön át egy másik autóba, melegítsék egymást a többi utassal!”

Eszerint a szervezés, a feladatmegoldás úgymond a vérében van. Nagyon szomorú lennék, ha pont a magyarok engedetlensége révén nem tudná kibontakoztatni ezt a fergeteges tudást, tehetséget.

Javaslom, segítsünk neki!

Az egyszerűség kedvéért ne foglalkozzunk azzal a pár százezer munkavállalás címén emigrálttal, ne számoljunk az elmúlt évtizedek népességcsökkenésével, maradjunk meg a régen tanult számnál: tízmillió magyarnál.

Ne gondolkodjunk egy árva másodpercet azon se, hányan szavaztak a mostani vezetésre olyanok, akik csak a szavazásért lettek állampolgárok. Eszünkbe se jusson, hogy a kiskorúak, a kint munkát vállalók és lakás nélküliek se szavazhattak.

Maradjunk az egyszerű százalékoknál:

A szavazók 27%-a adta voksát a FIDESZ-KDNP-re. Ez a tízmillióból: 2.700.000 fő, beleértve a kormánytagokat is. Ebből következik, hogy 7.300.000 fő nem szavazott rájuk.

Itt az ideje, hogy mind a 7.300.000 ember egy, vagy több újságot alapítson és üzemeltessen. Folyamatosan. Így elérhetjük, a teljes foglalkoztatottságot annál a 2.700.000 főnél, ha csecsemő, ha nem.

Megvalósulhat Friedrich Dürenmatt nagy álma: „A megbízás avagy a megfigyelők megfigyelőjének megfigyeléséről” címmel megírt munkáltatói elképzelése ...

... vagy valami újabb ötletre számíthatunk? Elvégre Dürenmatt német volt ...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.