Már ássák az ország sírját...!

Most már ki lehet mondani azt, hogy a magyar miniszterelnök harcot, háborút indított mindenki ellen, aki magát LIBERÁLISNAK vallja. Háborút indított azért, hogy hatalomvágyát kiélhesse! Ma már azt képzeli magáról, hogy akár EURÓPA első embere is lehet..!

Harcot hirdetett a SZABADSÁG eszméje ellen…!

Sokan nem értik, hogy a DIKTATÚRA egy olyan politikai rendszer, ahol egyetlen ember akarata teljesül – mindenkiével szemben. Nincs szolidaritás, nincs egyenlőség és nincs testvériség sem. Orbán Viktor Tusványoson egyértelműen és világosan kimondta azt, amire eddig is titokban vágyott! Megsemmisíti Európa liberálisait, és helyébe a saját újfasiszta gondolatokkal átfésült szolgalelkű harci brigádjait helyezi. Magyarországot ismét sárba, mocsárba, a történelem temetőjébe szeretné juttatni…!

Magyarországon már eddig is tisztán politikai meggondolások alapján nagyon sok ember ellen indult büntetőeljárás, amelyet a független bíróságok – a HATALOM képviselőinek – akarata ellenére bűncselekmény miatt megszüntettek. Koncepciós ügyek, amelyek azt szolgálták, hogy az ELLENZÉKET lejárassák, hitelüket sárba tapossák! Politikai inkvizíció ez barátaim, aminek egyetlen célja van, a MEGFÉLEMLÍTÉS..!
Az összes hatalmi ág, már a FIDESZ – KDNP irányítása alatt van, ezen szervezetek tagjainak egy része még ellenáll, de már nem sokáig. Be fogják darálni őket is, és ha akarják, ha nem, kénytelenek lesznek azt a nótát fújni, amit a vezér kíván…!

A tömegek, az egyszerű emberek nem értik azt, hogy mit is jelent az, ha valaki harcot hirdet a LIBERALIZMUS ellen.

LIBERALIZMUS nem más, mint az emberi szabadság vágy kiteljesedése. Szabadon gondolkodni, élni, cselekedni..! Egy olyan eszme, ahol a sajtó szabad, annak minden ága terjesztheti az IGAZSÁGOT, és akár ellent is mondhat a vezető politikának. Ahol ezt megszüntetik, ott DIKTATÚRA van, ahol elnyomják a szabad hangokat, és nem lehet a véleményt szabadon kimondani. Ilyen rendszer volt a Horthy és Szálasi, de hasonló volt maga a Rákosi által vezetett állam is.! Nem is tudom, hogy az, aki magát értelmes embernek tartja, hogyan támogathat egy ilyen törekvést..?! A jelenlegi politikai elit minden LIBERÁLIS eszmén túlteszi magát, hiszen a TÖRVÉNY ELŐTTI EGYENLŐSÉG, mint olyan, ismeretlen fogalom számukra.

Miért is nem akarjátok ezt megérteni Ti, akik szajkó módjára dicséritek a diktátort, közben pedig nyomnak bele a sárba, a mocsárba, a nyomorba..? Ki hallott olyant egy demokratikus országban, hogy a NEMZET VEJE több milliárdos jogtalan haszon felvétele után még mindig szabadon élvezheti azt a vagyont, amit TŐLETEK, TŐLÜNK vette el…?! Mert amikor majd fizetni kell az UNIÓNAK, akkor a mi adónkból fogják a károkat megtéríteni..! Lehetne sorolni azokat a visszaélés gyanús ügyeket, ahol a rokonok, barátok, ismerősök, politikai haszonlesők nyerészkedtek, és ahol az OLAF megállapította a visszaéléseket, de igazából velük szemben büntetőeljárás nem indult.

Bejelentett POLITIKAI TERROR, irányított INKVIZÍCIÓ mindenki ellen, aki fel mer lépni az őrült hatalomvággyal szemben..! Megyünk szembe Európával és kezdünk szépen lassan, de biztosan besorolni a nagy OROSZ birodalomba, és lennénk elővárosa Moszkvának, ha engednénk..!

Ezek a sötét felhők, sok mindent előre vetítenek. Jót, és rosszat egyaránt. Még az sem kizárt, hogy egy komolyabb konfliktus esetén az igazán keresztény világ – EURÓPA – összefog ellenünk, és képünkbe vágja azt a tiszta tényt, hogy rájuk Magyarország hozta a veszélyt, hiszen néhány éjszaka alatt több tízezer ellenőrizetlen bevándorlót dobtunk át a határokon!

Szemünkbe mondják majd azt, hogy Magyarország bújtatta a terroristák pénztárosát, és minden bizonnyal elmulasztottuk az intézkedést azokkal a terroristákkal szemben, akik egy szállodában tárgyaltak AMBESLAMMAL és társaival. Talán a fegyvereket is itt szerezték be … - ki tudhatja..?! A kommunikációhoz szükséges telefonkártyákat is itt vásárolták meg, talán százezer darabot, vagy többet is..?!

A politikai inkvizíciónak azonban azzal még nincs vége, ha félreállítják, kiiktatják az ellenzéket. Szembe kell nézni azzal a veszéllyel is, hogy EURÓPA nem fogja eltűrni ezt az esztelenséget. A legrosszabb esetben, megismétlődhet akár TRIANON is, és akkor nem lehet majd a LIBERÁLISOKAT vádolni…!

Nem vagyok politikus, és nem vagyok politikai elemző sem! Nem értek a valláskritikához, de azt tisztán látom, hogy a családi HATALOMVÁGY már Magyarország biztonságát veszélyezteti. Az ISTENNEL jó barátságban lévő és naponta vele társalgó főpap egyre több embert bolondít meg – igaz, azok engedik is ezt – mert vágynak valami után, ahonnan a korbács jön. Jön a korbács, amire vágynak az eszementek, de akkor már késő lesz, amikor az csattan is a hátukon..!

ORBÁN VIKTOR arra kérte híveit, hogy a jövő évi választásokon felejtsék el a LIBERALIZMUST, a szabadságeszmét, és szavazzanak rá, a DIKTÁTORRA, aki kórházak, iskolák, lakóházak helyett épít stadionokat, ahol focit a közönség nem láthat, azonban egykor majd itt állnak düledezve, omladozva örök mementóként emlékeztetve arra, hogy volt egyszer egy….

Barátaim, Ismerőseim..!

Már most arra kérek mindenkit, hogy jól gondolja meg, hogyan, mire adja a voksát akkor, amikor az urnák elé járul.. Magyarország sírásása megkezdődött, ne mi legyünk azok, akik a saját örökös pihenőhelyünket megássuk..!

Követelem egy NEMZETKÖZI ÜGYÉSZSÉG felállítását Magyarországon, akik törvényesen léphetnének közre a korrupció és a politikai visszaélések ellen…

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.