Amit Orbán és Putyin ma tesz hazánkban a koszorúzással, az a diktatúrák áldozatainak tagadása!

Az 1956-os Szovjet emlékmű restaurálásával, az ellenforradalom feliratával, annak megkoszorúzásával bűncselekményt követtek el hazánkban Orbán és Putyin.

Van egy törvényük is a forradalomról és annak tagadásáról!
Nem szabad, és nem lehet tagadni a forradalmat, háborús bűncselekményeket, népirtást stb..
Most Orbánékkal és Putyinnal vajon vajon mi lesz? Bűncselekményt követnek el? Ki vonja felelősségre őket?
A mostani kormány hozta ezt törvényt.

"Az elsőfokú bíróság szerint Biszku megvalósította a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása elnevezésű bűncselekményt, amikor 2010-es televíziós nyilatkozatában arról beszélt, hogy 1956-ot ellenforradalomnak tartja,"

"Az Alkotmánybíróság kifejtette, hogy a vizsgált bűncselekmény tárgyát nem csupán azok a tettek képezik, amelyek a nemzetközi jog, illetőleg a belső nemzeti jog szerint a népirtás, illetve az emberiség elleni cselekmények törvényi tényállását kimerítik, hanem minden, a népirtáshoz és az emberiség elleni cselekményhez fogható súlyú, általános történelmi evidenciaként elfogadott, a nemzetiszocialista és a kommunista diktatúrák alatt véghezvitt rémtett is. Ezek meghatározása a konkrét büntetõügyben eljáró bíró feladata."

http://www.jogiforum.hu/hirek/29847


Köszönetem Komlói Török Gábornak, hogy felhívta a figyelmem a fenti tényekre azáltal, hogy közzétette a fentieket. Remélem segíthetek abban, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a figyelmeztetés.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.