A megszokottan viharvert, bár mások által néha még óvatosan csinosnak mondott Magyarország helyett felfújható, UV-színekben pompázó, sötétben világító, exkluzív Gumimagyarország készül vasár- és ünnepnapokra, legmagasabb szintű vidéki lagzik és elvbaráttársi fácánvadászatok gyors, méltóságteljes lebonyolítására, illetve magas külföldi vendégeink elkápráztatására.

A szükség esetén egy kompresszorral bármikor felállítható, majd használat után ismét elraktározható atomhulladék-meghajtású ország kátyútlanított utakat, elégedett pedagógusokat, erkölcsös gyermekeket, mosolygó iskolarendőröket is fog tartalmazni; folyóiban tej és méz, közkútjaiból hosszúlépés folyik; partjait három tenger és egy beltenger mossa, fociválogatottja sorozatban nyeri a vébéket, s a tartozékként szállított istenadta nép oly boldog rajt'.

Határai, kerülőútjai és csatornafedelei központi gombnyomásra lezárhatóak, bár a kinyitásuk még kézi erővel történik - mutatta be a terveket dr. Mohácsy-Patyomkin Huba, Nemzeti Nagylétünkért Felelős Kormánybiztos.

Az ünneplőországot beépített regionális kultúrfölénnyel, instant készenléti békemenettel, strapabíró középhatalmi státusszal, dicsőséges történelemmel és – a biztonság kedvéért – integrált gyalázatlemosóval, valamint cirillbetűs útjelzőtáblákkal is felszerelik.

Két használat között az ünneplőországot a külön e célra épített stadionalakú országraktárban helyezik el, ahol az újonnan felállított Gumiországőrség óvja majd épségét és szakrális integritását.

Gumimagyarország használata idején a raktárban átmenetileg az eredeti, hétköznapi Magyarország, és annak teljes lakossága is tárolható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.