Az 1930-as és 1940-es években egy örült azt mondta gyűlölni kell!

Ez lett a következménye!

2016 Október 2-án egy másik mondja ugyanezt! Felkészültél a következményre?

Ha felelősnek és embernek érzed magad egy értelmetlen kérdésre nem adsz választ és nem mész el! Nem adod a neved gyűlölködéshez, későbbi népirtáshoz és embertelenséghez! Akkor az maradsz aminek születtél: Igaz ember!

Ha elmész és gyűlölködsz te sem vagy különb azoknál, akik ezt tették emberekkel vagy, akik a jövőben ilyet terveznek!

Az embereket nem a származása, hanem a tettei különböztetik meg. A menekült nem migráns, nem akar bántani, hanem csak ember, aki jobb életre vágyik, ahogy te magad is. A menekült nem akar Magyarországra jönni! Nem akarja elvenni a fizetésed, az állásod, az otthonod, mert sokkal jobb helyre és környékre vágyik!

A menekült nem migráns, de migráns se terrorista! Csak a terrorista terrorista, amely akármit csinálsz, ha akar eljut bárhova, akár vízum köteles országba, így Amerikába is!

Bár a történelem ismétli önmagát ne dőlj be a propagandának és ne légy náci!

1 megjegyzés:

  1. Gyűlölet: az a mélységesen banális mechanizmus, hogy kivágom azt a fát, amire nem tudok felmászni. Gyűlölet: mélyebbeket gondolunk felőle, mint amilyen csekélyben tanyázik az egész. Gyűlölet: paradox szerelmi vallomás: olyan szeretnék lenni, mint te, de nem és nem tudok, tehát dögölj meg, mert elérhetetlenül szép vagy, ne legyél, ne lássalak! Gyűlölet: útjelző táblákkal gazdagon ellátott, eltéveszthetetlen, kövezett út az őrülethez... Minden valamennyire markáns ember felizzítja az effélére hajlamosak gyűlöletét: ez a minőség fonák visszaigazolása. A valamilyenségnek ez az ára. Ugyanők viszont azt is megkapták ajándékba, hogy aki szereti őket, az borzasztó nagyon. Nincs langy középút, mert az a középszeré. Ami engem illet, igyekszem minél láthatatlanabbá válni azok számára, akiket kínoz a létem. Ugyanis, ha bármi módon reagálok a gyűlöletre, létrejön az ördögi kör; ez ellen egyetlen humán védmódszer van: az, hogy megszakítjuk a láncot. Ki lehet állni a pástra, de minek?! A butaság nem vitaképes; nem más, mint elemi erő: hülye leszek pert indítani a földrengés ellen.
    Vavyan Fable

    VálaszTörlés

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.