Komolyan?? Nagy Imre a legdrágábbat, az életét áldozta az elveiért, a szabadságért. Ezt az embert akarod te eltüntetni?

Te? Akinek soha nem voltak elvei? Aki mindig azon mesterkedett, hogy felnézzenek rá, hogy államférfi, hogy valaki legyen, de vénségére, lopott milliárdjai, talmi hatalma ellenére is, csak egy jellemtelen, jelentéktelen, emberi-politikai törpe maradt? Egy senki, aki felemelkedni nem tudott, ezért egy országot rántott maga mellé a mocsokba?

Gyáva vagy! Minden mozdulatod, sunyi félrenézésed, röhejes öndicséreteid, nevetséges utcaiharcos énképed, tikkeléseid, rángásaid, vitustáncod, menekülésed a viták, kérdések, de már a megvett propagandistáid elől is, az, hogy operettkommandód nélkül már egy egészségeset kullantani sem mersz, hogy nincs az golyóálló mellény, amiben biztonságban érzed magad, mind azt mutatja, hogy GYÁVA VAGY!

Nagy Imre hős volt, politikus, államférfi. Te meg egy szánalmasan gyáva, szar alak vagy!

Úgy hiszed nyuszifül, hogy karácsony után egy nappal, az éjszaka leple alatt át tudod írni, meg tudod hamisítani a történelmünket?

Hogy gyáván, sunyin, olyan orbánosan geci módon ellopva egy szobrot, eltaposhatod Nagy Imre emlékét?

Tényleg úgy gondolod, ha a jelenünket már bemocskoltad, ha már egy országot rántottál magad mellé a szarba, most a sötétség leple alatt, gyáván, sunyin, olyan orbánosan, a történelmünket is sikerül átírni? OSTOBA VAGY!

Mert ezt gondolta mind! Az összes magadfajta! Néró, Caligula, a fasiszta példaképeid, mind! Hogy tud magának történelmet, ideológiát, vallást, szeretetet, megbecsülést, tiszteletet, országot, nemzetet lopni-erőszakolni-hamisítani!

Egynek sem sikerült, NEKED SEM FOG!


Nagy Imre szobra rövidesen vissza fog kerülni méltó helyére! Emléke még akkor is köztünk lesz, mikor te már rég nem. Nagy Imrére akkor is büszkén emlékezünk majd, mikor te és őrült, beteg rendszered is, csupán egy kínos, röhejes, feledésbe merült szégyenfolt lesz országunk történelmében!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak, jóváhagyás után lesznek láthatóak.